Albert Mooneys – The band that time forgot …

10,00

Hello Mooneys! Na een verloren jaar (of eigenlijk zelfs 1,5 jaar) lijkt het er dan toch van te gaan komen. De Albert Mooneys Theater show in de Kulturele Raad van Hillegom.

De data die je nu in de agenda moet reserveren zijn vrijdag 22 oktober en zaterdag 23 oktober.

LET OP: Kaarten voor Albert Mooneys zijn niet via deze site te koop, maar via Albert Mooneys zelf. De laatste info over voorverkoop via de facebook-site van Albert Mooneys: albertmooneys en kaarten reserveren gaat via: https://www.albertmooneys.nl/ 
Dat hieronder in rood ” uitverkocht” staat, is slechts om te zorgen dat de verkoop niet via de site van cultuurhillegom gaat. Dus kijk voor de echte status op de site van albertmooneys.

De Hillegomse band the Albert Mooneys vindt haar oorsprong ergens in de vroege jaren ’20 van de vorige eeuw. Vier broers (Simon, Peur, Nick en Richard Mooney) vormen onder leiding van hun grote zus Antonia Mooney een band die de wereld compleet zou veranderen. Dit viel allemaal samen met de uitvinding van hun eigen Mooneys tijdmachine waarmee ineens bleek dat zij door de muziekgeschiedenis konden reizen.

Zo stonden zij o.a. aan de zijde van the Beatles en Elvis Presley in de jaren ’60, Status Quo in de jaren ’70, de Talking Heads in de jaren ’80 en Queens of the Stone Age in de huidige eeuw. Maar dit is dus al die tijd onbekend gebleven. Nu is het tijd om de waarheid te onthullen in een spraakmakende theatershow waarbij the Albert Mooneys al deze nummers ten gehore brengen hoe ze eigenlijk geschreven en bedoeld zijn.

Gezien de verwachte grote toeloop zijn er twee avonden beschikbaar. Zowel op vrijdag 26 als zaterdag 27 februari zullen deze muzikale troubadours te bewonderen zijn op het podium van de Stichting CultuurBeleving Hillegom, welke voor deze gelegenheid omgedoopt zal worden tot Club Mooneys. Mits de Mooneys de tijdmachine goed hebben ingesteld …

 

Uitverkocht

Details

Datum: 22 oktober 2021

Starttijd: 20:30 CEST

Eindtijd: 23:00 CEST

Plaats: Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16, Hillegom