Chris Verlaan – Man in de maak

15,00

LET OP :
Vanwege de 28 nov. ingaande nieuwe Corona regels, kan deze voorstelling niet plaatsvinden op 11 dec. 2021 en is deze verplaatst naar 18 juni 2022.

Chris Verlaan is data-analist, woonachtig in Almere en heeft autisme. ‘Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist’, zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop zowel de jury als het publiek van Cameretten 2018 hem tot winnaar kroonde. “Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (de Volkskrant).

Het afgelopen jaar was voor Chris heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen gaven hem rust, zijn werkzaamheden bij de GGD boden nieuwe inzichten en hij had minder last van zijn autisme. Oftewel; een jaar om nooit te vergeten. Chris gaat het nog missen. Na maanden lockdown dringt het opeens tot Chris door dat hij zich echt weer onder het theaterpubliek moet gaan begeven. We hopen er het beste van.

In ‘Man in de Maak’ neemt Chris je mee in zijn wonderlijke wereld.

 

43 op voorraad

Categorie:

Details

Datum: 11 december 2021

Starttijd: 20:30 CET

Eindtijd: 22:00 CET

Plaats: Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16, Hillegom