Circus Acrobatico – 1001 nacht

7,50

Een jeugdcircus is al heel bijzonder…

en Acrobatico is een heel bijzonder jeugdcircus!

Met elkaar circus maken betekent niet alleen maar kunstjes leren. Het gaat ook om samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt en daar terecht heel trots op zijn. Maar samen circus maken betekent vooral: veel plezier!

En dit plezier zie je ook terug in de optredens van Acrobatico. Het enthousiasme en de passie van de ervaren circusartiesten zorgen voor indrukwekkende acts; de tomeloze inzet van de jongere artiesten is vertederend. De circustheater shows zijn zeer afwisselend door de diversiteit in circusdisciplines, indrukwekkend door de creativiteit en de kwaliteit van de acts. Verpakt in een originele show met mooie muziek en prachtige kostuums is een voorstelling van Acrobatico altijd één groot feest!

Familievoorstelling vanaf 3 jaar

Bij alle jeugdvoorstellingen geldt: voor iedereen is een kaartje nodig. Dus komt 1 volwassene met 1 kind, dan zijn dat twee tickets. Voor 2 volwassenen en 1 kind koop je 3 tickets. Voor 1 volwassene met 2 kinderen ook 3 tickets. Enzovoort. Bij het afrekenen geef je aan hoeveel van de bestelde kaartjes bedoeld zijn voor kinderen en hoeveel voor volwassenen.

38 op voorraad

Categorie:

Details

Datum: 2 oktober 2022

Starttijd: 14:30 CEST

Eindtijd: 16:00 CEST

Plaats: Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16, Hillegom