Hugo van Eck & Maarten Mantel – Remise & Mij niet gezien!

15,00

Duo-optreden van toptalenten van de Paul van Vlietacademie cabaretopleiding.

RemiseHugo van Eck

Aan de hand van scherpe conferences en komische liederen gaat Hugo op zoek naar de gulden snede van het menselijk zijn: Wat hebben we zelf in de hand, en wat laten we onbewust aan het lot over? Is de voorbedachte strategie wel altijd de beste? Wat gebeurt er als je die laat varen, en gewoon maar wat doet? Samen met het publiek gaat Hugo op onderzoek uit en hoopt daarbij zichzelf én u een antwoord te bieden.

 

Mij niet gezien!Maarten Mantel

Het leven is vol van gevaar. Geweld, ziektes, vijandige buren: elke stap buiten de deur kan zomaar je laatste zijn. En als Maarten ergens als de dood voor is, dan is dat wel voor de dood. Gelukkig heeft hij de perfecte oplossing bedacht: hij zal gewoon voor de rest van zijn leven binnen moeten blijven.
Maarten Mantel (26) is vierdejaarsstudent aan de Paul van Vliet Academie te Scheveningen. Hij schrijft graag liedjes en maakt graag grapjes: kortom, hij is cabaretier. Hij komt uit Castricum, en hoopt daar nog heel lang vandaan te kunnen komen.

Aangepast

Deze laatste zou de voorstelling van Duo ManCo zijn, waarvan Maarten Mantel één van het duo was. Echter is dit duo opgeheven, en komt Maarten met zijn solo-voorstelling optreden.

41 op voorraad

Categorie:

Details

Datum: 2 oktober 2021

Starttijd: 20:30 CEST

Eindtijd: 23:00 CEST

Plaats: Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16, Hillegom